szolgáltatások

Egy adott biztonságtechnikai koncepció kidolgozásakor cégünk megközelítése nem termékekből indul ki, hanem az Ügyfél átfogó biztonsági céljainak megismeréséből. Számos szempontot figyelembe kell vennünk, akkor is ha a konkrét feladat egy IP-alapú videómegfigyelési megoldás tervezése és kivitelezése hogy hosszabb távon az egyéb biztonsági rendszerekhez integrációra, továbbfejleszthető megoldást adjunk.

A Vidux Kft. szakemberei azonnali megoldásokkal is szolgálnak az adott konkrét ígényekre, de erősségünk abban áll, hogy segítünk Ügyfeleinknek megérteni, hogy az integrált biztonságtechnikai megoldások hogyan javíthatják helyzetelemző és reagálóképességüket, hogyan vezethetnek hatássokszorozáshoz. Különálló megoldások már nem elegendőek komplex világunkban.

Technológiáink IT-közpuntúak és IP-alapúak, így teszik lehetővé, hogy bármikor, bárhol, bármilyen módon és formátumban elérhető adatokat szolgáltassanak – a hagyományos rendszerek erre nem képesek. Az internet ezeket az adatokat elénk tárja, és informatikai szakemberei a hét hét napján, napi 24 órában üzemeltethetik a rendszereket. Röviden: a hagyományos gondolkodás olyan megoldásokhoz vezet, amelyek már az első naptól kezdve elavultak. A ránk váró külső és belső fenyegetések új gondolkodást igényelnek. Segítünk ebben.

A Vidux új alapvető irányokat mutathat Önnek. Az alábbi ábra vázolja rendszerszintű megközelítésünket, központi eszközeinket és számos kiegészítő technológiát, melyekkel különleges igényeket, iparági specialitásokat szolgálunk ki.

A Vidux Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek az IP-alapú biztonságtechnikai rendszerek teljes életciklusában.

  1. biztonsági audit készítése
  2. biztonságtechnikai terv készítése
  3. teljes körű kivitelezés
  4. folyamatos karbantartás