a cég

A Vidux Kft. két fő tevékenységi területe: – komplex IP alapú biztonsági rendszereket forgalmazása és telepítése (biztonsági rendszerek üzletág) – saját fejlesztésű hálózati videorögzítőket fejlesztése és gyártása (Vidux DVR üzletág) Az integrált biztonsági rendszerek üzletágunk célja: a biztonság növelése az üzleti életben, védekezés a lopás és csalás ellen.

Tevékenységünk teljeskörű: a tervezéstől a kivitelezésen át a karbantartásig terjed. Rendszereink skálázhatóak, az egy telephelyes irodától az országos hálózatig.

Technológiai partnereinket úgy választottuk ki hogy ügyfeleink iparágspecifikus és értéknövelt szolgáltatási elvárásait a leghatékonyabban tudjuk megoldani. Saját fejlesztésű videorögzítő rendszereinket több mint 10 éve alkalmazzák ügyfeleink magas biztonsági szintű helyszíneken, bankokban, kaszinókban és ipari létesítményekben.

Cégünk meghatározó ügyfeleinél a biztonsági személyzet távolról vezérli és felügyeli a hálózatban működő NVR-eket központi videokezelő rendszerünk (Vidux Centrál) segítségével. A Vidux Centrál párhuzamosan alkalmas képi és üzemeltetési adatok továbbítására, szabályalapú esemény- és riasztáskezelésre. Több mint 2800 rendszert értékesítettünk Kelet-Európa 10 országában. Kiemelt referenciáink az OTP Bank, a Raiffeisen Bank és számos Takarékszövetkezet fiókhálózata.